Scoate bani din blog

joi, 10 iunie 2010

De anul trecut de cand cu criza economica care si-a facut bine simitita prezenta, toata lumea se gandeste la un castig sau un venit extra. Foarte adevarat ca in romania piata online din romania nu a ajuns la maturitate, fapt care ajuta foarte mult pe un bloger.
Sunt multi cei care incearca sa scoata un ban din blog si foarte putini cei care reusesc. Este normal sa intrebam unde gresesc.
Prima greseala si cea mai des intalnita bloggeri sunt delasatori. Incep sa scrie atrasi de mirajul banului promis pe net si succesul altora fara sa vada  ce este in spatele lor. Si ma refer la timp. Un blog trebuie sa reziste 3 luni pentru ca sa incepi sa simti ca faci un ban pe net. In aceste 3 luni ar trebui sa ai deja peste 100 vizitatori pe zi minim.
A doua gresela alegerea gresita a programului de castigat bani. Multi folosesc deja Google AdSense poate chiar de la inceputul blogului fara sa stie sa scoata bani din el. 
A treia greseala dezinformarea. Multi se asteapta sa fac o avere pe net, dar bani cei multi intarzie sa apara.

In acest blog o sa va ajut pas cu pas cum sa obti profit din blog, si ce trebuie sa faci sa ajungi la bani pe net. O sa incep cu o serie de lecti cu exemple, care sa te ajute sa scoti profit din blog.


9 comentarii:

Bucur spunea...

excelent blog.Deja ai de la mine nota 9 urmeaza 10 :))

vyo spunea...

asteptam lectiile:)

Anonim spunea...

Esti miezu

C.T spunea...

Peste tot ce am citit nu-i nimic concret, este flecareala pentru castigul propriu .Se vede de la o posta , pentru ca nimeni nu face comentarii, atunci pentru ce este blog ,Ceea ce vrei tu vreau si eu . cine respecta regula are de castigat.

CrystaDesign spunea...

si eu sunt curioasa daca merita incercat

Cristi M spunea...

cineva de aici a facut bani, cu ce am recomandat eu! Nu ii dau numele o las sa posteze singura!

C.T spunea...

Ce recomanzi?

Nedelcu I spunea...

E foarte adevarat ca un profit dintr-un blog se face in timp si creste direct proportional cu calitatea acestuia si implicarea personala.
Se stie ca mai intai de toate traficul este atras de calitatea informatiilor dar este nevoie si de implicare pentru a ajunge cat mai sus in ochii motoarelor de cautare si de abia apoi putem vorbi despre monetizarea blogului fie ca monetizarea se va face in paralel prin vinderea de link-uri,bannere,articole platite sau prin folosirea Google Adsense sau alte programe nimeni nu va plati si nu va vizita un blog care nu ofera asa ca inainte sa asteptati ca banii sa vina incercati mai intai sa scrieti continut de calitate iar apoi puteti sa va ingrijiti de optimizare.
Daca doresti arunca o privire asupra modalitatilor prin care se pot face Bani online iar daca vrei sa citesti cateva sfaturi care te vor ajuta la optimizare citeste Sfaturi optimizare

Ovidiu spunea...

In general sunt sfaturi destul de bune dar oricum nu e nimic nou. Dupa parerea mea o metoda buna de a castiga bani online ar fi cu pariuri online. E mai riscant, dar si castigul e mult mai mare.

Trimiteți un comentariu